Претплатете се Претплатете се и бидете први што ќе дознаете за новите производи, технолошките иновации и многу повеќе.

Споделете ја вашата приказна со ROYPOW

Автор: ROYPOW

0ставови

За да поттикне континуирано подобрување и извонредност во сите аспекти на производите и услугите на ROYPOW и подобро да ја исполни својата посветеност како доверлив партнер, ROYPOW сега ве охрабрува да ги споделите вашите приказни со ROYPOW и да добивате приспособени награди.

Со повеќе од 20 години комбинирано искуство во мотивациони системи за напојување и системи за складирање енергија како едношалтерски решенија, ROYPOW е горд што е глобален снабдувач на литиум-јонски батерии и системи за складирање енергија.Ова патување на достигнување е овозможено преку континуирана поддршка од секој клиент на ROYPOW.Така, ROYPOW отсекогаш ги ценел гласовите на клиентите.Преку споделување приказни, ROYPOW подобро ќе знае како системите за батерии ROYPOW имаат корист од секој ваш животен аспект, вклучувајќи ги батериите за возила со мала брзина, индустриските батерии, како и станбените, комерцијалните и индустриските, монтирани на возила и системи за складирање на енергија во морето.ROYPOW, исто така, ќе добие длабок увид во вашите потреби, преференци и точки на болка и ќе поттикне подобрување на производот и приспособени решенија за едно место, негувајќи трајни врски со нашите клиенти како доверлив партнер и создавајќи позелена, почиста и поодржлива иднина.

 

Како да учествувате:

 

1. Погрижете се вашата приказна да содржи:

 

-Слики: групни фотографии на клиенти и производи и повеќе слики од сцената за инсталација

-Видео (опционално): во формат на хоризонтална панорама (16:9, 1920*1080p, времетраење од 1-5 минути)

- Вовед со зборови:

● Која е главната работа на вашата компанија?Подобро е да ги вклучите земјата, времето на купување, бројот на моделот на производот ROYPOW (по можност со врска) и сценаријата на апликацијата.

● Кои предизвици/проблеми бараа промена пред одлуката за купување?

● Зошто избравте да го купите нашиот производ?

● Како овој производ ви помага да решите проблем?

 

2. Please send your story to our email kaylee.yang@roypowtech.com and copy to marketing@roypowtech.com.

 

3. Избраните учесници ќе добиваат приспособени подароци од ROYPOW на крајот на секој месец, а ROYPOW ќе ве контактира на адресата на е-пошта што ќе ја испратите откако ќе се избере вашата приказна.

 

4. Вашата приказна ќе биде објавена преку официјалните канали на ROYPOW, како што се официјалната веб-страница на ROYPOW, платформите за социјални медиуми (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube), е-поштата, групните форуми и медиумите за вести.

 

Дополнително, добредојдовте да се придружите на Фејсбук групата ROYPOW -Официјална групација ROYPOWда ги споделите вашите искуства и да најдете повеќе настани.

Тагови:
блог
ROYPOW

ROYPOW TECHNOLOGY е посветена на истражување и развој, производство и продажба на мотивациони системи за напојување и системи за складирање енергија како едношалтерски решенија.

  • Твитер ROYPOW
  • ROYPOW инстаграм
  • ROYPOW YouTube
  • ROYPOW се поврзува
  • ROYPOW Фејсбук
  • tiktok_1

Претплатете се на нашиот билтен

Добијте го најновиот напредок, увид и активности на ROYPOW за решенијата за обновлива енергија.

џунпан