RoyPow LiFePO4 industribatteri udstillet på ARA Show

15. januar 2023
Firma-nyheder

Som en global virksomhed dedikeret til forskning, udvikling og fremstilling af lithium-ion-batterisystemer som one-stop-løsninger,RoyPowvil deltage i ARA Show den 11. – 15. februar 2023 i Orlando, Florida og vise LiFePO4 industrielle batterier.ARA Show, der afholdes årligt, er den største udstyrs- og eventudlejningskongres og messe i verden.Det giver både deltagere og udstillere den perfekte mulighed for uddannelse, netværk og forbinder købere og sælgere af udstyr, tjenester og forsyninger.

 RoyPow LiFePO4 industribatteri udstillet på ARA Show1

Med mere end 20 års kombineret erfaring inden for forskning og udvikling af batterisystemer og mere, leverer RoyPow en bred vifte af lithium-ion industribatterier til brug i materialehåndteringsudstyr såsom gaffeltrucks, lifte og gulvrengøringsmaskiner osv. RoyPow LiFePO4 batterier er fremstillet med høj energitæthed og komponenter af automotive kvalitet, og de kan genoplades hurtigt, hvilket helt sikkert vil imponere operatører for den gode evne til at arbejde på flere skift på fabrikker, varehuse osv.

 RoyPow LiFePO4 industribatteri udstillet på ARA Show2

 

LiFePO4 batteri til gaffeltrucks

RoyPow LiFePO4 gaffeltruckbatteri øger effektiviteten af ​​flåden i drift og reducerer den samlede batteriinvestering.Dette skyldes de teknologiske fordele ved lithium-ion-batterisystemet, som giver længere livscyklusser, udvidet garanti og omkostningsfordele i den daglige logistik og tilhørende infrastruktur.For at sikre en jævn og effektiv drift skal gaffeltrucks have den højest mulige tilgængelighed.RoyPow LiFePO4-batterier kan opnå hurtig og mulighedsopladning.Afhængigt af intensiteten af ​​operationen kan batteriet i lastbilen oplades direkte i korte pauser og kan genoplades til enhver tid.Derfor kan udstyr altid forblive i drift, når det er nødvendigt.

 RoyPow LiFePO4 industribatteri udstillet på ARA Show3

 

LiFePO4 batteri til AWP'er

RoyPow LiFePO4 batteri til lifte tilbyder det højeste sikkerhedsniveau, da batterierne har gennemgået et program med særlige stress- og kollisionstests.De producerer en brøkdel af den varme, der genereres af andre lithiumkemier på grund af deres strukturelle stabilitet.For ikke at nævne, de eliminerer eksponering for skadelige gasser, der konstant udluftes fra bly-syre-batterier.Derudover er batteristyringssystemet i stand til at afbalancere spidsbelastninger og samtidig give fejlalarm og sikkerhedsbeskyttelse mod over/underspænding, lav/over temperatur osv. Dette beskytter batteriet og forlænger dets levetid.

 RoyPow LiFePO4 industribatteri udstillet på ARA Show4

LiFePO4 batteri til FCM'er

RoyPow LiFePO4-batteri til gulvrengøringsmaskiner giver ensartet og vedvarende kraft under hele brugen, hvilket sikrer, at gulvrengøringsudstyret altid har høj ydeevne, samtidig med at den opretholder større produktivitet selv mod slutningen af ​​et skift.Og der er ingen vedligeholdelse, ingen tilføjelse af vand, ingen rensende syrerester fra kabler, forbindelser, batteritoppe og udstyr.Ingen hyppige batteriudskiftninger, specifikt opladningsrum og ventilationssystem påkrævet.Batteriinstallation er også let, da det er utrolig let sammenlignet med bly-syre-batterier.

For mere information og trends, besøg venligst www.roypow.com eller følg os på:
https://www.facebook.com/RoyPowLithium/
https://www.instagram.com/roypow_lithium/
https://twitter.com/RoyPow_Lithium
https://www.youtube.com/channel/UCQQ3x_R_cFlDg_8RLhMUhgg
https://www.linkedin.com/company/roypowusa

  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • ROYPOW facebook
  • tiktok_1

Abonner på vores nyhedsbrev

Få de seneste ROYPOWs fremskridt, indsigt og aktiviteter om vedvarende energiløsninger.

xunpan