Fa'asoa Fa'asoa ma ia avea oe ma tagata muamua e iloa e uiga i oloa fou, mea fa'atekonolosi ma isi mea.

O le a le tau averesi o le ma'a forklift

Tusitala:

0vaaiga

Ole tau ole maa si'isi'i e matua'i fesuisuia'i e fa'atatau ile ituaiga maa.Mo le ma'a ta'i-acid forklift, o le tau e $2000-$6000.A fa'aogaina le maa lithium forklift, o le tau e $17,000-$20,000 ile maa.Ae ui i lea, e ui o tau e ono fesuisuiaʻi, e le o faʻatusalia le tau moni o le umiaina o ituaiga uma o maa.

O le a le tau averesi o le ma'a forklift

Le Tau Moni o le Fa'atauina o Ma'a Su'i Su'e-Asa

O le fuafuaina o le tau moni o maa forklift e manaʻomia le malamalama i itu eseese o ituaiga eseese o maa.O se pule atamai e su'esu'e ma le toto'a le tau o le umiaina o so'o se ituaiga a'o le'i faia le filifiliga.O le tau tonu lea o le ma'a forklift.

Tau o le Ma'a Taimi Forklift

I soʻo se fale teu oloa, o le tau taua o le galue, fuaina i le taimi.A e fa'atauina se maa acid lead, e matua'i fa'ateleina le tau o le maa forklift.O maa ta'ita'i-acid e mana'omia le tons o tagata-itula i le tausaga i le maa ina ia mautinoa latou te faagaoioia sao.

E le gata i lea, e na'o le 8 itula e mafai ona fa'aoga ai maa ta'itasi.Ona tatau lea ona tuu i totonu o se nofoaga faapitoa e teu ai e utu ma faamaalili mo le 16 itula.O se faleteuoloa e fa'agaoioia 24/7 o lona uiga e le itiiti ifo ma le tolu ma'a ta'ita'i-acid i le si'i'ese i aso ta'itasi e fa'amautinoa ai le fa'agaioia 24 itula.E le gata i lea, e tatau ona latou fa'atau mai maa fa'aopoopo pe a mana'omia nisi e ave i tua mo le tausiga.

O lona uiga o le tele o pepa ma se vaega tuuto e siaki le faʻatonuina, suiga, ma le tausiga.

Tau ole ma'a e teu ai Forklift

O ma'a acid lead o lo'o fa'aaogaina i forklift e tetele.O le mea la lea, e tatau i le pule o faleteuoloa ona ositaulagaina se avanoa e teu ai e fa'aoga ai le tele o maa ta'ita'i-acid.E le gata i lea, e tatau i le pule o faleteuoloa ona suia le avanoa e teu ai le mea o le a tuu ai maa lead-acid.

Ae faimai foita'iala a le Canadian Centre for occupational Health and Safety, E tatau ona fa'amalieina nofoaga e fa'aigoaina ai maa ta'ita'i-acid se lisi tele o mana'oga.O nei mana'oga uma e fa'aopoopoina tau.E mana'omia fo'i meafaigaluega fa'apitoa e mata'ituina ma fa'amautu ma'a ta'i acid.

Tulaga lamatia i Galuega

O le isi tau o le lamatiaga tau galuega e feso'ota'i ma ma'a ta'i-acid.O ma'a ia o lo'o iai vai e sili ona pala ma fe'avea'i i le ea.Afai e masaa e se tasi o nei maa tetele ona mea, e tatau i le faleteuoloa ona tapunia galuega a'o fa'amama le masaa.O lena mea o le a maua ai se taimi faaopoopo tau mo le faleteuoloa.

Tau Suiga

O le tau muamua o le ta'i-acid forklift tau maa e fai si maualalo.Ae ui i lea, o nei maa e mafai ona naʻo le 1500 taʻamilosaga pe a lelei le tausia.O lona uiga o le 2-3 tausaga uma, e tatau i le pule o faleteuoloa ona fa'atonu se vaega fou o nei maa tetele.E le gata i lea, e tatau ona latou faʻaalu se tau faaopoopo e lafoai ai maa faʻaaogaina.

O le a le tau averesi o le ma'a sifi (2)

Le Tau Moni o Ma'a Lithium

Ua matou su'esu'eina le tau moni o le ma'a forklift o ma'a ta'i-acid.O le aotelega lea o le tau e fa'aaoga ai maa lithium i le si'i'ese.

Faasaoina o Avanoa

O se tasi o mea sili ona taua mo le pule o fale teu oloa pe a faʻaaogaina maa lithium o le avanoa latou te faʻapolopoloina.E le pei o le lead-acid, o maa lithium e le manaʻomia ni suiga faʻapitoa i le nofoaga e teu ai.E mama foi ma sili atu ona faʻapipiʻi, o lona uiga latou te nofoia le tele o avanoa.

Fa'asao Taimi

O se tasi o faʻamanuiaga taua o maa lithium o le faʻapipiʻiina vave.A fa'apipi'i fa'atasi ma le uta sa'o, e mafai ona o'o atu le tau o le lithium i le malosi atoa ile tusa ma le lua itula.E sau ma le manuia o avanoa-totogi, o lona uiga e mafai e tagata faigaluega ona molia i latou i taimi o malologa.

Talu ai e le tatau ona aveese maa mo le tauina, e te le manaʻomia se isi auvaa e faʻatautaia le faʻaogaina ma le fesuiaʻiina o nei maʻa.E mafai ona fa'atumuina ma'a Lithium i taimi malolo e 30-minute e tagata faigaluega i le aso atoa, ma fa'amautinoa o lo'o fa'agaioi le si'i si'isi'i 24 itula i le aso.

Malosiaga Faasao

Ole tau ole ma'a forklift natia pe a fa'aogaina ma'a ta'ita'i-acid o le fa'ama'imau malosi.Se ta'ita'i masani-maa acid e na o le 75% lelei.O lona uiga e leiloa pe tusa ma le 25% o paoa uma na fa'atau e fa'aola ai ma'a.

I le faʻatusatusaina, o le lithium battery e mafai ona oʻo atu i le 99% lelei.O lona uiga a e sui mai le ta'ita'i-acid i le lithium, o le a vave ona e matauina le faʻaititia o numera lua i lau pili malosi.I le aluga o taimi, o na tau e mafai ona faʻaopoopoina, faʻamautinoa o le a faʻaitiitia le tau i le umiaina o maa lithium.

Sili atu le saogalemu o tagata faigaluega

E tusa ai ma faʻamaumauga a le OSHA, o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le maʻa taʻitaʻi-acid e tupu i taimi o swap poʻo le faʻafefe.E ala i le faʻaumatiaina, e te faʻaumatia ai se lamatiaga taua mai le fale teu oloa.O ma'a ia o lo'o iai le sulfuric acid, lea e o'o lava i sina masaa itiiti e mafai ona o'o atu ai i fa'alavelave mata'utia i fale faigaluega.

E iai fo'i i ma'a se fa'alavelave fa'afuase'i o le pa.Aemaise lava pe afai e le o lelei le savili o le vaega o lo'o fa'amomoli ai.O tulafono a le OSHA e mana'omia ai faleteuoloa fa'apipi'i masini hydrogen ma faia isi faiga e fa'amautinoa ai le saogalemu o tagata faigaluega.

Sili atu Fa'atinoga i Faleoloa Malūlū

Afai e te galue i se faleteuoloa malulu po'o le aisa, o le tau moni o le forklift maa o le fa'aogaina o maa lead-acid o le a vave ona iloa.Ta'ita'i-maa acid e mafai ona leiloa e oo atu i le 35% o latou malosi i le vevela e latalata i le malulu.O le taunuuga o le suiga o le maa e fai soo.E le gata i lea, o lona uiga e te manaʻomia le tele o le malosi e faʻaalu ai maa.Faatasi ai ma se maa lithium, o le malulu malulu e le afaina tele ai le faatinoga.O lea la, e te fa'asaoina le taimi ma tupe i pili o le malosi e ala i le fa'aogaina o maa lithium.

Fa'aleleia le Fa'atosina

I se taimi umi, o le faʻapipiʻiina o maa lithium o le a faʻaitiitia ai le taimi e faʻagasolo ai mo tagata faʻapipiʻi.Latou te le toe tau faia ni auala 'alo e sui ai ma'a.Nai lo lena, e mafai ona latou taulai atu i le autu autu o le faleteuoloa, o le siitia lea o oloa mai le tasi itu i le isi ma le lelei.

Fa'aleleia le Fa'atauva'a o Fa'agaioiga

O se tasi o le tele o faʻamanuiaga o le faʻapipiʻiina o maa lithium o le faʻaleleia lea o le tauvaga a le kamupani.E ui e tatau i le kamupani ona faʻaitiitia tau mo taimi pupuu, e tatau foi i pule ona mafaufau i le tauvaga umi.

Afai e faaluaina le umi e fa'agaioi ai oloa i le latou faleteuoloa, e i'u lava ina latou faia'ina i le tauvaga e fa'atatau i le saoasaoa na'o latou.I le lalolagi fa'atauva'a fa'apisinisi, o tau pupuu e tatau lava ona fuaina i taimi uma e fa'atatau i le gafatia umi.I lenei fa'aaliga, o le le faia o fa'alelei mana'omia i le taimi nei o lona uiga latou te leiloa se vaega tele o latou fa'asoa maketi.

O le a le tau averesi o le ma'a sifi (1)

E mafai ona toe fa'aleleia ma'a Lithium o lo'o iai nei?

Ioe.Mo se faʻataʻitaʻiga, ROYPOW ofo atu se laina oLiFePO4 Forklift ma'ae faigofie ona fa'afeso'ota'i i se si'i si'ii'i o lo'o iai.O ma'a nei e mafai ona fa'aogaina e o'o atu i le 3500 ta'amilosaga o le fa'atonuina ma maua le 10-tausaga le umi, fa'atasi ai ma le 5-tausaga fa'amaonia.O lo'o fa'apipi'iina i latou i se faiga fa'atonu pito i luga ole ma'a ua fuafuaina e fa'amautinoa ai le fa'agaioiga lelei ole ma'a i lona olaga atoa.

Lithium o le Filifiliga Atamai

I le avea ai o se pule faleteuoloa, o le alu i le lithium e mafai ona avea ma tupe sili ona atamai i le lumanaʻi umi o se gaioiga e te faia.O se tupe fa'afaigaluega i le fa'aitiitia o le tau atoa o le ma'a forklift e ala i le va'ava'ai toto'a i le tau moni o ituaiga ta'itasi o maa.I totonu o le olaga atoa o le maa, o le a toe faʻaaogaina e tagata faʻaoga maa lithium a latou tupe faʻaalu atoa.O tekonolosi faufale o tekonolosi lithium e matua sili atu ona lelei e pasi.

 

Tala fa'atatau:

Aisea e filifili ai RoyPow LiFePO4 ma'a mo mea e fa'aogaina ai masini

Lithium ion forklift battery vs lead acid, o le fea e sili?

E sili atu ma'a Lithium Phosphate Nai lo Ma'a Lithium Ternary?

 

Fa'ailoga:
  • ROYPOW twitter
  • ROYPOW instagram
  • ROYPOW youtube
  • ROYPOW linkedin
  • ROYPOW facebook
  • tiktok_1

Fa'asoa i la matou nusipepa

Maua le alualu i luma ole ROYPOW, fa'amatalaga ma gaioiga ile fofo ole malosi fa'afouina.

xunpan